Biologische en ambachtelijke kazen 
 Heerlijke kaasschotels 

&

Biologische en ambachtelijke kazen
Heerlijke kaasschotels

Producten

Het Kaasbaronneke staat voor kwaliteitsvolle producten. Iedere dag garanderen wij u onze vertrouwde kwaliteit! In ons assoriment vindt u zowel ambachtelijke als biologische kazen, heerlijke magere kaas en de lekkerste suikervrije producten. Ook voor kakelverse eieren kan u terecht bij Het Kaasbaronneke. Natuurlijk verzorgen wij ook graag al uw kaasschotels. Kom proeven en overtuig uzelf. U bent van harte welkom!

Specialiteit Limburgse Grottenkaas

Bio-kazen (koe-, geit- of schapenkaas) en ambachtelijke producten

Kaasschotels (mogelijkheid om zelf samen te stellen, ruim aanbod)

Zoutarme, lactosevrije en magere kazen en suikervrije producten

Leveringen aan horeca, feesten en bedrijven

Ontdek onze specialiteit

Ontdek onze heerlijke

Weekmarkten

 

U treft ons op de volgende wekelijkse ochtendmarkten:

 

Woensdag in Bilzen

Donderdag in Maastricht (Plein 92)

Vrijdag in Hasselt

Zaterdag in Sittard (Parking Steenweg)

Zondag in Heist-op-den-Berg

 

 

Avondmarkten

Eén keer per maand kan u ons terugvinden op vrijdagavond van 16:00 tot 20:00 op de Bio-markt in Werchter. Door op de link te klikken komt u op de facebookpagina uit om de data te bekijken.

Grottenkaas

gekoesterd in een grot

20170606_165456_363566574

De Limburgse Grottenkaas van Lesley Willems draagt onmiskenbaar sporen en tonen van de mergelgrot waarin de lekkernij tot rijping komt. En om de smaak nog wat te verfijnen, krijgen zijn lievelingetjes eerst nog een bierbad alvorens ze in de Mergelgrot mogen gaan rusten voor 7 weken. 

 

Grottenkaas is een halfzacht kaasje dat door de rijping in de Mergelgrot zo wegsmelt op uw tong. Ze heeft een lekker zacht smeuïg aroma met achteraf een prikkelende grottensmaak. 

 

Een kaasje met karakter!

Kaasschotels

heerlijk genieten van ons ruime aanbod 

Kaasschotel2
kaasschotel1
kaasschotel4

 

Een kaasschotel is steeds smakelijk, gezellig en gemakkelijk. Zeker als u bezoek verwacht! De kaasschotels van Het Kaasbaronneke kan u zelf samenstellen of u kan zich laten verrassen door onze eigen selectie. Wij zorgen er natuurlijk steeds voor dat de kazen optimaal gerijpt zijn.

 

Bestellen

Uw heerlijke kaasschotel bestellen kan snel en eenvoudig via het formulier of telefonisch. Na onze bevestiging kan u de schotel afhalen op één van onze marktdagen of bij ons thuis na afspraak.

Contact

Papestraat 20

3740 Bilzen

0499/31.69.35

 info@hetkaasbaronneke.beDoor gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.